Nar

Mevsim itibariyle nereye baksak nar görüyoruz biz bu aralar. İnci tanesi blogunun yazarı arkadaşımın sağolsun,bahçesinden getirdiği bu kibar narlar benim için , yenilmeden önce fotoğraflanmalı, seyrine bakılmalıydı.Öyle de oldu.

Geçen gün annemler de amcamın zeytin bahçesinden zeytin toplarlarken minik minik narlar toplamış.Öyle güzellerdi ki…Annem de “alın bunların fotoğrafını çekin , blogunuza koyarsınız “diyerek katkı da bulunuyor bize sağolsun:)Ama onlar, koşa koşa gelip benim diyen  Nar ve Çiçeği blog yazarı kardeşimin konsepti.Merakla bekliyorum ^.^ 

Şimdi yazarken annem , nar derken aklıma ne geldi . Nar berekettir , bolluktur ya yılbaşı gece yarısı annem narı poşetleyip evin ortasında patlatır son birkaç senedir :) Bereket olsun , bolluk olsun , kalabalık olsun diye .Oldu mu ? oldu çok şükür , varmış bir bildiği :) İnsan yaş aldıkça daha iyi anlıyormuş , anne baba birşey söylüyorsa mutlaka bir bildikleri varmış.Bu yılbaşı sizde deneyin , olmaz mı ?

Gününüz bereketli geçsin ^.^

Yorumlar

  1. Canım Afiyet bal şeker olsun.. Ellerine sağlık gerçekten bir güzellik katmışsın..

    YanıtlaSil
  2. Nar hepimize bolluk bereket getirsin. :)
    Sevdim bu konsepti.

    YanıtlaSil
  3. Bloğuna yaptığım yorumlarımı ben göremiyorum.Sistemden kaynaklanan bir sorun mu var acaba anlamadım ki.. :S :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. spamların arasındaymış , şimdi farkettim :( demek ki bundan sonra orayada bakmalıyım.

      Sil
    2. Aşkolsun diyorum benim kıymetli yorumlarım nerede.. :P

      Bu arada sormak istediğim birşey var, ördüğün battaniyenin parçalarını nasıl birleştireceksin iğneyle mi yoksa tığla mı..hangisi daha güzel durur.. :(

      Sil
    3. haklısın , kusura bakma :( öğrenmiş oldum.
      benim de aklımı meşgul ediyor birleştirme işi.bir kaç kere çabaladım , yapamadım.annem yapacak ama tığ ile.hatta beyazlarını örme , son sırada birleştiririz diyor :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar