Yazdan Kalanlar ; Kapari...


Bu yazdan kalan en güzel vakitlerden birazı Sakız adasında yaşadığımızdı .Sevgili Tatlı Cuma sayfasında kaya koruğu   'nu anlatınca , Sakız adasında yediğimiz , kaya koruğu ve kaparili greek salatalar geldi aklıma .Yaz ne çabuk bitti, bu tatiller ,bu yazlar çarçabuk bitiveriyor zaten ... Markette Tariş'in nefis kaparilerini görünce bir keyif , bir mutluluk ,  vazgeçilmezimiz oldu, buzdolabımızda  süt gibi mutlaka olmalılar arasında yerini aldı. Çoktan bilenler , sevenler  vardır , ekşimsi tadı nefis. Bu arada fonda da   "Kalbim Ege'de kaldı " melodisi eşlik ediyor içimde... Blogum başka bir boyuta geçti , gezi yazısı gibi oldu, güzel sakız adası fotoğrafları olan bir yazı mı eklesem :)



Haftanız keyifli , mutlu , sağlıklı geçsin...

Yorumlar

  1. En kısa zaman da bekliyorum Sakız adası ve yemekleri konusundaki yorumlarını. Yazını okudukça derin bir Ahhhhhh çektim hasretle. Kapari aklımda. Damak tadımız madem aynı.( Zira kaya koruğu pek herkesin hoşuna gitmez sanki. )Mutlaka kapari alınıp denenecek hem de Tariş olanından.
    Teşekkürler Yasemin ce
    Sana da mutlu ve keyifli bir hafta diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, yazınızı büyük bir keyifle okudum. Geçtiğimiz günlerde keyifli bir tatil geçirdiğim Sakız Adası (Chios) seyahatim ile ilgili bir blog yazısı yazdım. Chios'un tavernalarında keyifli sohbetler etmek isteyen, kumsallarında (biraz taşlıklar gerçi ama) dinlenmek isteyen ve sakin bir Yunanistan adasında kendinden geçmek isteyenler için faydalı olacağını düşünüyorum. Bu yazının yazdıklarınıza değer katması dileğiyle ekte paylaşmak istiyorum.

    http://orcun.baslak.com/yunanistanda-bir-ada-chios-chiosda-bir-kedi-bucuruk/

    http://orcun.baslak.com/yunanistanda-bir-ada-chios-chiosda-bir-kedi-bucuruk/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar