Mutlu Haftasonları

Gecenin on ikisi , evin köşesinde ne işler peşindeyim yine .Bu köşe çok yenilikçi , değişimi seviyor :) çekmeliyim, yarın cuma işim var , mutlu hafta sonları işim var :) Seviyorum ya blogumu , işte ondan bunların hepsi :)


Çarçabuk ve çok anlamlı geçiverdi bu hafta.Dün misafirlerimiz geldi İzmir’den.Hafta başı , yirmi dördünde teyze oluşumun birinci yılını :)))) yirmi sekizin de yani bugün de ikinci kez abla oluşumu kutladım, epey olmuş  nasıl geçivermiş yıllar yıllar :) abla olmayı da teyze olmayı da sevdim, memnunum . nice nicelerini kutlarız inşAllah.

Hafta sonu tatiliniz güneşli, sıcacık , nefis geçsin.

Yorumlar

  1. Ya ben böle fanus içindeki şirinler koleksiyonlarına bayılıyorum. Ben de yapmak istiyorum ama bu minik şirinlere rastlamadım henüz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunlar bir zamanlar alınmış kinder yumurtadan çıkanlar.bende istiyorum seri yapmak.
      D&R'da görmüştüm şirinler serisi,belki onları seversin :)))

      Sil
  2. Ne güzel yazmışsın, ne güzel özetlemişsin tatlı mutluluklarını... herkezden daha iyi bilmek yazdıklarını ne hoş ne anlamlı.. seni çok seviyorum canım arkadaşım. Şirinlerin neşeleri hep seninle olsun. Sanadaaa çokk güzel bir yılsonu, hafta sonu... veeee yeni başlangıçlar diliyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de ne güzel yazmışsın arkadaşım, duygularımız karşılıklı :) hepimiz için mutluluklar yaşadığımız,gönlümüzce bir haftasonu ve bir yıl olur inşAllah:)))

      Sil
  3. kardan adamlar çok hoş,
    mutlu yıllar:)

    YanıtlaSil
  4. bende değişikliği çok severim annemin evi olmasına rağmen bazı şeylerin yerini sık sık değiştiririm.çünkü aynı şeyleri aynı yerde görmeyi sevmiyorum vede herşeyden çok çabuk sıkılan birisiyim.. Sıcacık geçsin hafta sonun.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne iyi yapıyorsun? kendi evini de gönlüne göre düzenlersin inşAllah :)))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar