Mutlu Haftasonları




Pisi pisili ilk işlemelerim bitti ve bu akşam birlikte yolculuğa çıkıyoruz İnşallah, taaa…İstanbul’a.İlham kaynağım, çoook çok çok kedi sever bitane ablamıza  armağan vermekti,el emeği olsun istemiştim çünkü böylesini daha bir seviyor. Bir süredir hobilerle, tığ işleriyle epey ilgili olduğumu biliyordu.eşime göre bu aralar benim diğer adım ören bayan çalışıyor  :) gittiği gördüğü yerlerden malzemeler getiriyor ama kanaviçe işine sardığımdan şimdilik  haberi  yok , sürpriz olacak . Evindeki diğer birçok kedili objelerin arasında  çok mutlu olacaktır sanırım :)

Kedili çarpı işi pek keyifli , bir süre böyle kedilerle gitsin istiyorum.Algılarımda artık kedilere odaklandı , dün Paşabahçe'de görüp aldım kedili mandal magnetleri , hediye paketine ilişverirse ne güzeel olur diye :)



İstanbul'da yarın hava güzel olur inşallah , yazdık ya deftere...bu işe gönül verdik ya bir kere :) Kadıköy'deyiz Allah'tan , yakınmış bize de :) Bursa ipek , Kabalcı , bizi bekle :))

Çok keyifli, bol güneşli bir haftasonu tatili diliyorum hepinize…

Yorumlar

  1. çok güzel olmuş. kutu da harikaymış :)

    YanıtlaSil
  2. Tebriklerrr arkadaşım. Banada bulaşsın inşAllah bir an önce-de bende yapsam. Ellerine sağlık çok sevimli ve güzel olmuşlar.. İyi tatiller...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur olur , hele bir başlasan gerisi gelivetiyor(muş) :))

      Sil
  3. Emeğine sağlık. Çok güzel olmuş. Çarpı işini çok seviyorum. Yarım bekleyen iki projem var. Bitecekler inşallah bir gün. Umarım yarın hava gerçekten açık ve ılık olur. Hele bugün dondum neredeyse. Mutlu haftasonları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim , ben de pek sevdim , yaptıkça yapasım geliyor.dört gözle bekliyorum seninkileri de görmeyi ::)))

      Sil
  4. Kendi el emeğini hediye etmek ne büyük keyif değil mi? Bu arada renkler çok güzel durmuş, artık size işleyen bayan da diyebiliriz sanırım ve başka çalışmaları bekleriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemde nasıl keyifti , çok da hoşuna gitti.beğenmediğine çok sevindim üstadım :))) işleyen bayan , çok sevdim.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar